Stiri Online Audio – Un pas spre viitor

Stiri Online Audio - Un pas spre viitor

Un nou concept de Stiri Online Audio va fi disponibil curand pe platforma 24Media. La ce va fi util acest concept si cum ne va salva din timp vom discuta in cele ce urmeaza.

Lumea este mereu pe fuga, chiar si tu chiar si eu „alergam” impreuna pentru a supravietui (Munca – Odihna – Munca…), este de la sine inteles ca in timpul nostru liber dorim sa ne relaxam sa stam in sanul familiei sau sa ne petrecem timpul cu prietenii.
Din pacate timpul este o resursa limitata si de aceea trebuie sa il impartim in mod corect conform nevoilor noastre. Sa nu o mai lungim si sa trecem la subiect.

In general opiniile noastre se formeaza in raport cu evenimentele sau persoanele din jurul nostru, tot odata pentru a putea fi in pas cu noile cerinte ale societatii care devin din ce in ce mai greu de satisfacut trebuie sa fim informati.Indiferent in ce domeniu activezi fie ca esti medic, lucrator comercial, mecanic sau adolescent in permanenta ai nevoie de informatie fie ca este ea din domeniul tau sau pur si simplu citesti o stire sau un articol pentru a te relaxa.

In zilele noastre majoritatea incepem sa devenim multi-functionali si incercam in timp ce facem o activitate sa mai rezolvam si alte probleme sau taskuri zilnice sau personale.

La ce va ajuta functia de Stiri Online Audio ?

Persoanele care stiu ca informatia inseamna cunoastere si totodata putere, au acum ocazia de a salva din timpul pe care l-ar fi petrecut citind articolele noastre cu stiri online pur si simplu ascultandu-le intr-un format audio.

Sa nu uitam de faptul ca acest format de stiri online va ajuta foarte mult persoanele cu deficiente de vedere, care acum pot fi la curent cu noutatile zilnice .

Vom selecta cele mai importante si utile informatii de pe site-ul nostru si le vom transpune in format audio. Speram ca aceasta initiativa sa fie folositoare si sa ne mai salveze putin din timpul nostru care si asa este o resursa limitata si merita ca timpul liber sa il petrecem alaturi de familie.

Cum va functiona acest concept de Stiri Audio?

La sfarsitul fiecarui articol eligibil pentru noua functie se va gasi un player audio simplu care poate fi actionat printr-un simplu click.  Incercam sa ne exprimam cat mai pe scurt si la obiect pentru a nu va retine mult timp si cel mai important lucru pentru putea sa va livram o informatie corecta si lipsita de nuante sau culoare politica.

Ramai alaturi de noi pentru a te bucura de noua inovatie in acest domeniul Stiri Audio Online.

Orice sugestie  sau propunere care ne va ajuta sa ne imbunatatim va fi de mare folos pentru noi cat si pentru ceilalti internauti care sunt interesati de ce se intampla in jurul lor.

Echipa 24Media.Ro

Portalul tau preferat de stiri online 24Media.Ro
Portalul tau preferat de stiri exclusiv online 24Media.Ro