Tatăl Lui Ionuț Gologan, Mărturisiri Terifiante: „Băiatul Meu A Rămas Fără Dinți În Gură..Nimeni Nu L-Ar Mai Recunoaște”

Tatăl lui Ionuț Gologan a făcut mai multe a declarații în legătură cu starea fiului său, bărbatul condamnat la 20 de ani de închisoare și 10 lovituri, în Malaysia, pentru trafic de droguri.

Tatăl acestuia mărturisește cu durere în suflet că speră că îți va revedea fiul, într-o zi, din nou acasă.

În ziua în care a fost prins, Ionuț lucra ca șofer, part-time, pentru o firmă de transport din Germania. Acesta a fost crescut de tatăl său împreună cu bunica sa, deoarece mama l-a abandonat la naștere. Vecinii spun că poate sărăcia l-a împins pe acesta să își dorească să facă bani repede și ilegal.

Dumitru Gologan, confesiuni dureroase despre fiul său: ”băiatul meu a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit, a slăbit piele și os de nimeni nu l-ar mai recunoaște”
Bărbatul, înițial condamnat la moarte, a reușit să scape de această pedeapsa, după ce autoritățile din Malaysia au schimbat între timp legislația cu privire la această sentință în 2016.

„E greu, e foarte greu.

E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentința e aceeași. Nu există acord diplomatic între cele două țări. Copilul meu a fost folosit.

Nici nu știa ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina. Era un copil amărât de la țară, folosit de alții drept cărăuș. Ce-o fi fost în mintea lui… Nici nu mai contează.

Întreaga viața i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon. Vrea în țară, vrea acasă, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante.

Ne e foarte dor de el, știm că a greșit, dar nu merita o așa soartă”, a povestit, cu lacrimi în ochi, tatăl lui Ionuț, Dumitru Gologan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *