Surpriză! Câte Clase Și Ce Studii Are Ionuț Iftimoaie, De Fapt. Adevărul Despre „Faimosul” De La Survivor 2023 De La Pro TV

Este celebru și admirat de multe persoane, însă nu multă lume știe care este nivelul de educație al lui Ionuț Iftimoaie. Luptătorul a părăsit România când a împlinit 18 ani, când a ales să plece în Italia și să lucreze în construcții. Ce s-a întâmplat apoi e deja istorie.

Ionuț Iftimoaie a intrat în competiția Survivor 2023 și este în echipa „Faimoșilor”. Traseul lui în competiția nu a fost unul ușor până acum. Se pare că luptătorul s-a accidentat la mână și va avea nevoie de recuperare pe o perioadă lungă.

„În urmă cu câteva jocuri, acele butoaie minunate care ne-au dat atât de furcă nouă, mai ales Faimoșilor, practic, în momentul în care am greșit traseul și a trebuit să cobor înapoi pe plasă, mi-a rămas degetul mare de la mâna stângă în urmă și acesta a cedat.

De atunci am mai intrat pe traseu de multe ori, de trei ori chiar a fost cu succes, ceea ce îmi dă speranță că acum, cu mâna pusă în ghips, o să pot în continuare să ajut echipa. Survivor este despre supraviețuire, înțeleg foarte bine situația, însă vreau ca să contribui la jocurile la care îmi vor permite să-mi aduc aportul echipei, mai ales jocul pentru provizii și imunitate.

Am foarte multă determinare, sunt un luptător, este o problemă, o tratez cu maximă atenție, dar lupta continuă”, a spus Iftimoaie despre acest incident.

Afirmațiile lui vin să demonstreze cât de ambițios este Iftimoaie. Puțină lume știe, însă, ce studii are luptătorul și care a fost traseul lui până a ajuns un sportiv de succes.

Câte clase și ce studii are Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie s-a născut pe 26 August 1978, în Comănești, Bacău, România. La vârsta de 16 ani a încercat să caute un antrenor de box care să îl ajute să se antreneze pentru a participa în competiții oficiale.

S-a izbit de un refuz, căci în momentul în care a mers într-o sală de box i s-a spus că este deja „prea bătrân” pentru a intra în acest sport pentru a face performanță.

Nu a renunțat la visului lui, iar la 18 ani, când a terminat liceul, a plecat în Italia.

La început a lucrat în construcții, pentru a se întreține, dar curând a început să se antreneze pentru a lupta în ring. Și bine a făcut, căci atunci când a avut primul meci oficial, în anul 1997, l-a câștigat fără probleme.

Nu a durat mult, iar Ionuț Iftimoaie a devenit campionul Italiei la kickboxing.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *