Doliu în presa sportivă din România. Bogdan Socol a decedat la doar 42 de ani

Presa sportivă din România este în doliu, după ce jurnalistul Bogdan Socol a decedat la vârsta de doar 42 de ani.
Potrivit Sport Total FM, comentatorul și-a pierdut viața în urma unui șoc hipotermic.

Bogdan Socol a decedat la 42 de ani
Jurnalistul ar fi înotat într-un lac înghețat și nu a mai putut ieși la suprafață, din cauza șocului resimțit.

Conform mai multor surse, Bogdan Socol ar fi rămas prins sub gheață în timpul unui antrenament. El a fost transportat la spital, acolo unde a fost resuscitat timp de aproximativ două ore, dar fără succes.

Bogdan Socol era căsătorit și avea trei copii.
“Mi-e greu să înțeleg, mi-e greu sa concep, mi-e greu să cred că poate fi adevărat. Rar mi se întâmplă să nu știu ce sa spun, să nu-mi găsesc cuvintele. De fapt, nici nu stiu ce s-ar putea zice. Sunt consternat, uluit.

Împreună am făcut prima ediție de Fotbal European, împreună am comentat primul Clasico la Digi, prima finală de Champions League, comentasem înainte la Boom, la Telesport, nici nu mai știu câte Clasico am făcut amândoi, cate alte meciuri, sute cred, câte emisiuni.

De ceva vreme nu mai făceam și nu mai țineam legătura, că așa e viata asta câteodată, depindem de multe și de mulți. Era născut în aceeași zi cu mama, dar anul trecut nu l-am sunat, tocmai îl pierdusem pe tata și eram cam vraiște.

Că era pasionat de fotbal stiam, o vazusem de atatea ori, avea stilul lui, punea patos în tot ce comenta și facea. Nu știam de pasiunea asta nouă a lui, stiam ca-i plăcea sa înoate, dar nu așa.

Mi se învârte în minte un singur gând, ceva ce i-am spus cred de zeci de ori, deja mi se întoarce stomacul pe dos: avea 3 copii!!! 3 copii reușiți. 3 copii care aveau nevoie de tatăl lor. Scrie DigiSport.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *