De ce și-a băgat Gicuță din Apărători iubita în portbagaj, apoi a incendiat mașina?! Conflictul dintre manelist și femeie se putea solda cu o tragedie

Luni dimineață, un manelist cunoscut s-a certat cu iubita sa pe fondul geloziei, dar și al unei datorii. Gicuță din Apărători și-a bruscat partenera, apoi a băgat-o în portbagaj și a încercat să incendieze mașina.

Femeia a fost răpită de iubitul ei care a băgat-o cu forţa în portbagajul maşinii şi a încercat să îi dea foc. Lăutarul a avut o ceartă cu Ionela, din cauza unei datorii de 1500 de lei.

Manelistul a forțat-o pe tânără să intre în portbagajul mașinii, a condus până pe un câmp din apropierea Capitalei și a incendiat mașina.
Femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a reușit să ofere detalii relevante despre situația în care se afla.

„În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3.

În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare”, au mai transmis autoritățile.

STS a anunțat că în acest caz a fost folosită tehnologia de geolocalizare HTML5, aceasta fiind o soluţie de localizare dezvoltată de STS în anul 2018, disponibilă pentru smartphone-urile care au activate conexiunea la Internet şi GPS-ul, fără să fie nevoie de instalarea unui soft sau a unei aplicaţii.

„În situaţia în care sunaţi la numărul de urgenţă 112 şi nu cunoaşteţi adresa sau un punct de reper identificabil pentru determinarea adresei/poziţiei unde vă aflaţi şi unde este nevoie de ajutor, în cazul în care deţineţi un smartphone cu serviciile de date active, operatorul STS din cadrul Serviciului de urgenţă 112 vă poate transmite un SMS cu un link pe care trebuie să îl accesaţi pentru obţinerea poziţiei telefonului mobil şi transmiterea acesteia către sistemul informatic al Serviciului de urgenţă 112.

În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situaţie conflictuală şi a alertat imediat Poliţia. Deşi era foarte speriată, persoana a reuşit totuşi să ofere detalii relevante despre situaţia în care se afla. În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziţiei telefonului de pe care a sunat. Deoarece maşina în care era sechestrată se afla în mişcare, pe baza informaţiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepţionate şi de către dispeceratul Poliţiei. Astfel, echipajele de intervenţie au putut identifica zona şi au reuşit să ajungă în timp util la victimă”, a explicat STS.
Gicuță din Apărători era beat și drogat în momentul răpirii Ionelei

În timp ce și-a pus planul diabolic la cale, manelistul era beat și drogat. El s-a întâlnit cu iubita în faţa unui hotel din sectorul 3. Gelozia şi o datorie mai veche de 1.500 de lei au încins spiritele între cei doi.

Bărbatul a refuzat să-i ofere acești bani tinerei, iar lucrurile au degenerat. A bruscat-o pe femeie, apoi a urcat-o cu forța în portbagaj și au mers la cinci kilometri depărtare, pe un câmp din Sălăjan.

„Deşi era speriată, femeia a reuşit să transmită informaţii relevante despre situaţia în care se afla. Operatorul i-a transmis un SMS cu un link pe care să îl acceseze pentru a putea transmite către 112 coordonatele geografice”, au spus autoritățile.

Tehnologia i-a salvat viața Ionelei, după ce a sunat la 112 a primit un link și astfel după ce l-a accesat autoritățile au găsit-o chiar înainte ca flăcările să cuprindă întreaga mașină.

Când au ajuns la fața locului, bărbatul incendiase mașina și fugise. „Se auzea din spate din portbagaj: ”Sunt aici”. Ne-am dus repede la portbagaj. Am extras-o pe doamna, am luat stingătorul.În maximum 5 minute a fost depistat şi conducătorul auto.”, au transmis autoritățile.

Cântărețul se ascundea într-o benzinărie. Bărbatul a fost încătușat şi dus la poliţie pentru explicaţii.

Femeia este în afara oricărui pericol, însă s-a ales cu o sperietură zdravănă. Nu e pentru prima dată când tânăra are probleme cu iubitul său. Anul trecut în decembrie, femeia i-a făcut plângere la poliţie pentru violenţă. Tot atunci, ceruse şi un ordin de protecţie. S-a răzgândit la scurtă vreme şi a renunţat la acuzaţii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală, în cursul zilei de mâine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *