Acest produs ieftin pe care îl ai deja în dulapul de bucătărie poate ajuta la reducerea călcâielilor crăpate

Tocurile crăpate sunt foarte obositoare. Mă doare, pot rupe când prind ceva și nu sunt prea drăguți să le privești. Desigur, veți dori să scăpați de ele și să vă recuperați călcâiele la normal, dar poate părea dificil să realizați asta. Ei bine, nu cu acest truc!

Nu mai există picioare asemănătoare cu șmirghel pentru tine!

Amidon de porumb
Uneori, soluția este atât de incredibil de simplă, încât este greu de crezut că va funcționa de fapt. Acesta este cazul acestei soluții și la călcâiele crăpate. Nu aveți nevoie de dispozitive sau produse scumpe, atât timp cât veți avea acest ingredient simplu în bucătărie. Vorbim despre amidon de porumb. Pulberea este extrem de eficientă împotriva acestor fisuri urâte din călcâie și este foarte ușor de utilizat.

Dormi
Așa folosești amidonul de porumb: pulverizați-vă liber călcâiele cu lucrurile înainte de a vă culca. Asigurați-vă că fisurile sunt acoperite corespunzător în amidon. Apoi, puneți șosete și du-te la culcare.

Clătiți amidonul de porumb dimineața și după un timp, veți observa că călcâiele încep să se vindece și devin din nou netede. Sunt crăpăturile din călcâiele tale cu adevărat adânci? Apoi, poate fi util să vă fișierează mai întâi picioarele cu un fișier special. După aceea, trebuie doar să folosiți amidonul de porumb conform instrucțiunilor de mai sus și trucul va face minuni și pentru dumneavoastră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *