Această Tânără De 25 De Ani S-A Căsătorit Cu Un Bătrân De 85, Dar Ce S-A Întâmplat În Noaptea Nunții Ei A Făcut-O Să Țipe: „Așa Ceva Nu E Posibil!” Dumnezeule, Cine Se Putea Aștepta La Așa Ceva

Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 85 de ani, și deși nu se aștepta la mare lucru de la noaptea nunții, nici prin cap nu îi trecea ce surpriză o aștepta.

Atâta timp cât noul ei soț era destul de în vârstă, tânăra mireasă a ales să aibă un dormitor separat, nu voia ca soțul ei să exagereze și să aibă vreun atac de cord.

După petrecerea de nuntă, mireasa s-a pregătit de culcare, când a auzit bătăi în ușă.

Era soțul ei de 85 de ani, era pregătit pentru ceva „acțiune”. Totul a decurs bine, au făcut amor, apoi soțul s-a dus să se culce.

Câteva minute mai târzu, fata a auzit din nou bătăi în ușa camerei sale.

Desigur, era tot soțul, era pregătit pentru încă o partidă de amor.

Și deși femeia a fost surprinsă, era, totuși, soțul ei. Așa că au făcut amor a doua oară.

Acum mireasa era în mod clar gata de culcare când a auzit o A TREIA bătaie în ușă. Ați ghicit, era tot noul ei soț, la fel de pregătit pentru o nouă rundă. Zis și făcut, însă în vreme ce bătrânul se pregătea să plece, tânăra mireasă

s-a întors către el și a zis:

„Dragă, a fost uimitor! Am fost cu bărbați mult mai tineri decât tine care abia puteau să o facă o dată, dar de trei ori la rând.

Noul ei soț s-a uitat la ea, cumva surprins, și a spus: „Vrei să zici că am mai fost aici în noaptea asta?”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *