VIDEO: Shaormeria manelistului Tzancă Uraganu a fost închisă. Autoritățile au descoperit nereguli grave

Ghinion teribil pentru Tzancă Uraganu. Nici nu și-a deschis bine shaormeria din București că deja a fost închisă de autorități. Protecția Consumatorului (ANPC) ar fi descoperit nereguli grave, în urma controalelor.

 

ANPC a lipit un afiș pe geamul shaormeriei localizate în centrul Bucureștiului:

 

„În această unitate, reprezentanții AUTORITĂȚII NAȚIONALE PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR au dispus măsura de OPRIRE TEMPORARĂ PRESTARE SERVICII”, este mesajul lipit pe ușa restaurantului.

 

 

Mai multe shaormerii și-a deschis manelistul în România, la finalul anului 2022, în București, Ploiești, dar și în alte zone din țară. Primele și-au primit clienții înfometați în luna noiembrie a anului trecut.

 

Shaormeria lui Tzancă ar urma să fie închisă maximum trei luni de zile. Dacă neregulile vor persista, afacerea ar putea fi închisă definitiv. Până în prezent, nu se cunosc informații precise despre eventuale ingrediente expirate sau condiții de igienă precare, din restaurantul manelistului.

 

Cine este iubita lui Tzancă Uraganu

 

Tzancă Uraganu va avea încă un copil, după ce iubita sa, Alina Marymar, a anunţat că este gravidă. Manelistul mai are doi urmaşi din mariajul cu Lambada, fosta lui parteneră de viaţă.

 

„Vara asta trebuie să terminăm cu cântările. Începând de anul viitor vom avea timp și de noi. Voi înjumătății cântările față de anul acesta. Vreau mai sărac, dar mai fericit”, spunea anul trecut Tzancă Uraganu.

 

Astfel, se explică dorința cântărețului de a intra în lumea afacerilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *