Paul Iera și-a „regizat” propria răpire, pentru a petrece Revelionul cu amanta. Ce a urmat depășește orice imaginație

Paul Iera, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat, joi, fiind acuzat că și-a planificat o răpire falsă. Mai exact, bărbatul a plecat să-și petreacă Revelionul cu amanta, mințindu-și iubita că este răpit și ținut ostatic.

Autoritățile au fost imediat implicate în salvarea bărbatului, însă situația a degenerat în adevăratul sens al cuvântului.

Paul Iera și-a „regizat” propria răpire, pentru a petrece Revelionul cu amanta

Sergentul Kate McKinely de la poliția din New South Wales, a declarat, vineri, că ancheta privind presupusa răpire a lui Paul a păgubit statul cu mai mult de 25.000 de dolari, polițiștii pierzând ore întregi în încercarea de a-l depista pe ”dispărut”.

Paul și-a părăsit casa înainte de miezul nopții pe 31 decembrie, când i-a spus iubitei sale că pleacă puțin afară pentru a se vedea cu cineva.

Apoi, iubita bărbatului a primit un mesaj de la o prostituată care pretindea că l-a răpit.

Se presupune și că Paul Iera a avut în trecut o relație cu respectiva femeie, care ulterior i-a trimis mesaje iubitei bărbatului, ca să îi explice condițiile ”răpirii”.

„Îți mulțumesc că mi l-ai trimis pe Paul, acum trebuie să plătești pentru asta. La revedere”, i-a scris amanta bărbatului femeii care îl aștepta să se întoarcă acasă.

„Dar va fi bine, îl vom ține cu noi până dimineața. Ne va da nouă bicicleta lui. Nimeni nu se va atinge de el, draga mea, îți promit. Ok?”, a mai continuat amanta.

Iubita impostorului, evident, a sunat la poliție, crezând că partenerul ei a fost răpit din cauza bicicletei sale de 7.000 de dolari și că era ținut ostatic.

Poliția a declanșat imediat o anchetă, căutând ore întregi și vorbind cu potențiali martori.

Cauțiunea, plătită de familia bărbatului

În timpul investigației, Paul ar fi fost surprins de o cameră de luat vederi intrând în casa amantei sale, cu o geantă.

Ulterior, autoritățile au descoperit că apeluri telefonice au venit de la Dapto, nu de la Wollongong, unde pretindea că este.

Câteva minute mai târziu, altă cameră de luat vederi i-a surprins pe Paul și pe amanta, urcând în mașina respectivei.

După puțin timp, femeia s-a întors apoi singură, iar polițiștii au presupus că l-a lăsat pe impostor la mașina lui.

Mama și sora l-au însoțit în instanță pentru acest caz, care a fost descris de magistrat drept „destul de bizar”, totuși i-a acordat cauțiunea lui Iera, potrivit LadBible.

Bărbatul se va întoarce înapoi în instanță luna aceasta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *