Doliu uriaş în România! A murit un mare nume din sport. O ţară intreagă îl plânge acum

Doliu în lumea fotbalului! România a pierdut un mare jucător. Regretatul sportiv s-a stins din viață chiar azi, 20 ianuarie, la doar 36 de ani. Iată despre cine este vorba.

Lucian Todea, fost fotbalist cu meciuri în prima ligă a României, s-a stins din viață vineri, 20 ianuarie 2023, la doar 36 de ani, a anunțat Bihor Online.

Potrivit sursei citate anterior, regretatul jucător de fotbal a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer la cap. Lucian Todea a fost doborât de boală în noaptea de joi spre vineri dimineață. În ultimele săptămâni, foștii să colegi se mobilizaseră pentru o stângere de fonduri, banii fiind strânși pentru a-i putea achita tratamentul. Lucian Todea a evoluat de-a lungul carierei la UTA Arad, CSM Râmnicu Vâlcea, Minerul Lupeni, CS Lotul Băile Felix sau CS Oșorhei.

În tricoul „Bătrânei Doamne” a debutat pe prima scenă, unde a bifat cinci apariții. Debutul în campionatul de fotbal a avut loc pe data de 3 martie 2007, într-o remiză cu FC Argeș, 0-0, când a bifat 21 de minute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *