Cum scapam de infectiile urinare, fara antibiotic, rapid si usor – Remediul natural

Scapa de infectii urinare cu acest remediu natural – Infectiile tractului urinar pot fi extrem de dureroase si de pacatoase.

Apare acea senzatie deranjanta de a urina incontinuu, fara ca ceva sa se intample. Si cand in sfarsit urinati, v-ati fi dorit sa nu se fi intamplat caci durerea

este de-a dreptul chinuitoare. Vestea buna este ca puteti trata aceasta inflamatie intr-un mod cat se poate natural cu ajutorul antibioticelor naturale, extrem de eficiente.

Еscherichia coli, cunoscuta sub numele scurt E. Coli, este responsabila in proportie de 90 % de inflamarea vezicii urinare. E. coli este o bacterie lacto-pozitiva (descompune lactoza) ce apare in intestinele organismelor cu sange cald.

Localizata in tractusul digestiv, in anumite cazuri de dezechilibrare a microflorei intestinale, aceste bacterii pot produce imbolnaviri printr-o inmultire masiva sau aparitia unor tulpini toxicogene. Nu trebuie decat sa incercati, veti vedea efectele de vindecare dupa primul tratament si, de asemenea, veti observa ca

recurenta infectiei este aproape stopata. Cum se prepara antibioticele naturale? Se combina patru ingrediente naturale cu scopul obtinereii unui remediu extrem de puternic ce va va ajuta sa invingeti aceasta bacterie persistenta, E. coli.

Fiecare dintre aceste ingrediente are proprietati de vindecare absolut incredibile.

Ingredientele in cauza sunt radacina de patrunjel, lamaia, mierea si uleiul de masline. Acestea va vor ajuta sa invingeti E. coli datorita proprietatilor sale antibacteriene si antivirale puternice.

Aveti nevoie de:
– 250 g de radacina de patrunjel

– 250 g de lamaie (utilizati lamaie organica)
– 250 g miere naturala
– 250 g de ulei de masline

Cum se prepara?
Taiati marunt radacina de patrunjel si lamaia apoi blenduiti-le impreuna cu uleiul de masline si mierea. Pastrati aceasta pasta in frigider. Este indicat sa luati in fiecare dimineata cate o lingura din amestec. O singura doza este de ajuns sa luptati cu bateria.

Atentie!
Pentru a va asigura ca nu consumati si nu va umpleti corpul cu toxine, folositi lamai organice care nu au fost tratate chimic.

Daca totusi nu aveti alta solutie decat sa cumparati lamaile de la magazinul de la colt, clatiti-le in solutie de bicarbonat de sodiu rece (aveti grija sa nu puneti mult bicarbonat de sodiu) si spalati-le bine apoi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *