Cântăreața Sarah Harding, Diagnosticată Cu Cancer La Sân: „Nu Știu Câte Luni Mi-Au Mai Rămas De Trăit”

A fost diagnosticată cu cancer la sân, în vara anului trecut. În ciuda tratementului intensiv și a operației de mastectomie, cancerul s-a extins și la coloană, iar medicii i-au dat teribila veste că se află în stare terminală.

Cântăreața Sarah Harding, membră a trupei Girls Aloud, le-a dezvăluit fanilor că, din păcate, Crăciunul din 2020 probabil va fi ultimul din viața ei, ea luptându-se cu un cancer la sân foarte agresiv. În ciuda tratamentelor de chimioterapie intense din ultimele opt luni, cancerul i s-a extins acum și la coloană. Artista, în vârstă de 39 de ani, și-a povestit întreaga luptă împotriva cancerului în noua ei carte, intitulată „Hear Me Out”, ce a fost publicată sâmbătă de Times.

„În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Am ajuns la stadiul în care nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah. Sarah ia în considerare în prezent opțiuni de tratament pentru cea de-a doua tumoare de la baza coloanei vertebrale. Cu toate acestea, ea nu dorește să se supună radioterapiei, pentru că acest lucru ar însemna și că-și va pierde părul.

Deși știe că unii ar putea considera acest lucru „zadarnic”, Sarah susține că, dacă mai are doar câteva luni, nu merită să-și piardă părul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *