Andra, vizită fulger la chirurgul estetician!

Despre Andra se poate spune că este cea mai apreciată și lăudată artista de la noi. Pe bună dreptate această situație. Nu trebuie să fi neapărat un erudit cunoscător al piesei muzicale din România să înțelegi că Andra dă tonul.

Dacă profesional nu sunt lucruri de schimbat, se pare că din punct de vedere medical Andra își dorește să „lucreze” pe ici, pe colo. Despre ce este vorba o să înțelegem din imaginile surprinse de paparazzi CIAO.RO

Zilele trecute, aceștiau au suprins-o pe artistă ieșind dintr-o clinică medicală specializată în intervenții de natură estetică. În fotografii regăsim o Andra ușor îngrijorată, în permanență cu privirea în telefon, în timp ce șoferul o urmează din spate, responsabil fiind de bagajele ei. O clinică de înfrumusețare…

Andra suprinsă ieșind dintr-o clinică medicală. Oare ce a pățit artista?
Să plănuiască oare Andra o intervenție sau o serie de tratamente care să o ajute să scape de kilogramele în plus pe care le-a câștigat în ultima vreme? Privind fotografiile, este lesne de descoperit că formele artistei s-au mai împlinit, însă acest lucru nu-i știrbește în vreun fel personalitatea unică.

Andra este genul acela de femeie frumoasă care nu depinde, în vreun fel, de măsuri ideale și kilograme perfecte.

Andra: „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu!”
În primăvara acestui an, Andra a vorbit pentru prima dată despre situația siluetei ei. „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, declara Andra la acel moment.

În plus, artista povestea atunci că și-ar dori să slăbească în jur de 10 kilograme. „Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin! El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, conchidea artista.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *