Ștefan Bănică Junior „AUTOPSIA Relatilor”

Ștefan Bănică Junior face „autopsia” casniciilor esuate, a fost căsătorit cu două dintre cele mai cunoscute dive din showbiz, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. În opinia actorului, mariajele au eșuat din cauza presiunii mediatice la care au fost supuse. Opinie pe care Andreea Marin nu pare să o împărtășească deloc.

Din 1997 până în 1999, Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar din 2006 până în 2013, cu Andreea Marin. Mariajele nu au rezistat, iar motivul principal ar fi fost presiunea mediatică imensă, a dezvăluit, recent, artistul.

Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.

Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a spus Ștefan Bănică Jr. în podcastul lui Mihai Morar.

De cealaltă parte, Andreea Marin a susținut, nu demult, că motivul principal al despărțirii dintre ea și Ștefan Bănică Jr. ar fi fost infidelitatea actorului, care i-ar fi provocat o foarte mare suferință.

Andrea Marin si Stefan Banica Junior
Andrea Marin si Stefan Banica Junior

 

Ștefan Bănică Junior AUTOPSIA – Sursa cancan.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *