MARQUES HOUSTON a devenit tatic

MARQUES HOUSTON a devenit tatic si se simte ca in al 9-lea cer. Marques Houston, în vârstă de 40 de ani, este în pragul fericirii! Recent, artistul a anunțat că soția sa Miya a născut primul lor copil. Numele fetei tale este Zara. Într-un interviu, cântăreața a mărturisit că numele micuței are o semnificație aparte.

Marques Houston a devenit tată pentru prima dată pe 2 decembrie. Cel mai frumos dar de dupa nunta lor.

„Miya a ales numele Zara pentru că a simțit că este un nume exotic. Nu a existat un motiv special”, a spus ea pentru Us Weekly.
„Mi-am dorit ca fiica noastră să aibă un nume memorabil,Zara ne fiind un nume comun”, a spus artista.

Îndrăgostiții si-au spus poveștile experimentate pe rețelele de socializare. Cei doi au fost în vizorul publicului în urmă cu ceva timp, după ce și-au oficializat relația. Diferența diferenta dce varsta dintre cei doi fiind de 19 ani cea ce a creeat rectii pro si contra in randul fanilor.

Marques Houston şi mama fetiţei sale, în centrul unor controverse

MARQUES HOUSTON a devenit tatic – Potrivit declaraţiilor lui Houston, ei au început să se întâlnească în momentul în care Miya a devenit majoră. Cei doi s-au căsătorit în august 2020.

„Miya și cu mine nu am început să ne întâlnim până când ea nu devenit majoră. Ne-am îndrăgostit și ne-am logodit în martie 2019”, a scris el pe Instagram în iunie 2020.

„Tatăl meu Michael o iubește, iar oamenii de care sunt cel mai aproape o iubesc, de asemenea. Cel mai important, avem binecuvântarea lui Iehova. Există mult mai mult lucruri de care ar trebui să ne îngrijorăm în lume, decât zvonurile despre mine”, a mai spus acesta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *