Leo Messi a primit al 7 lea Balon de Aur

Leo Messi a primit al 7 lea Balon de Aur, continuă să-și mărească recordul individual, ceea ce pare din ce în ce mai greu de egalat. 

Anul acesta a fost unul dintre cei mai apropiați în cursa pentru a fi desemnat cel mai bun jucător din lume, argentinianul i-a depășit la vot pe Lewandowski și Jorginho . 

Este cel mai important trofeu obtinu de cand a plecat de la FC Barcelona. 

Parisul orașul în care joacă în prezent a asistat la ultimul său premiu. France Football , revista care livrează Balonul de Aur l- a intervievat pe Messi după ce a câștigat al șaptelea premiu.

Leo Messi a primit al 7 lea Balon de Aur – Fiind Messi zilnic 

„Sunt Messi de 34 de ani, așa că încep să mă obișnuiesc. Sunt mulțumit de tot ce s-a întâmplat, deși uneori trebuie să recunosc că aș vrea să trec neobservată, să mă bucur de familia mea fără ca oamenii să ma recunoască.

Nu ma plang, dimpotriva intotdeauna e frumos sa primesti un compliment, un zambet .

Modestie

„Vin dintr-o familie muncitoare, tatăl meu muncea cu ziua și noi am locuit într-un cartier destul de modest. Dar niciodată nu ne-a lipsit nimic, slavă Domnului.

Părinții mi-au insuflat respect, în special față de ceilalți, muncă și smerenie. Cu aceste valori am crescut . Când am ajuns în Barcelona la vârsta de 13 ani, am găsit aceleași valori.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *