Gina Pistol sa mutat cu fetița ei din casa lui Smiley

Gina Pistol s-a mutat cu fetița ei din casa lui Smiley

Gina Pistol s-a mutat cu fetița ei din casa lui Smiley. Vedeta a luat această decizie in scurt, avand un motiv foarte întemeiat.

Întrucât vila artistului din Cernica este în curs de renovare, blonda a decis că cel mai bine este ca micuța Josephine să stea o vreme într-un apartament pentru a nu fi deranjată de zgomot.

Gina Pistol a explicat public de ce s-a mutat cu micuțul ei din casa lui Smiley. La vila artistului din Cernica se desfășoară lucrări de renovare, iar zgomotul ar deranja fata și trebuie să se odihnească mai ales acum.

Gina Pistol a explicat public de ce s-a mutat - Gina Pistol sa mutat cu fetița ei din casa lui Smiley
Gina Pistol a explicat public de ce s-a mutat – Gina Pistol s-a mutat cu fetița ei din casa lui Smiley

Fosta prezentatoare a Antenei 1 a luat decizia pentru binele fiicei sale, doar pe perioada renovarilor, și speră sa revina acasa cat mai curand.

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol le-a arătat fanilor că ea și Smiley își renovează casa. Vila de la Cernica, cotata la 300.000 de euro .

Casa este spatioasa, cu living, trei dormitoare, trei bai, garaj si bucatarie deschisa, scrie libertatea.ro. Acum, el și vedeta Antenei 1 au decis că este timpul pentru unele schimbări, motiv pentru care au demarat renovarile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *