Fortnite The Rock și Spider-Man Capitolul 3

Fortnite The Rock și Spider-Man Capitolul 3 Începutul unei noi etape este evidențiat de prezența lui Dwayne Johnson și a omului păianjen printre noile personaje, pe lângă multe alte noutăți pe care insula reînnoită le va avea, cu hobby-uri, o actualizare în arsenalul de arme și nu numai.

Fortnite Capitolul 3 Sezonul 1

Fortnite se reînnoiește din nou cu Capitolul 3 – Sezonul 1 cu un Battle Royale care aduce noi locații pe o insulă condiționată de iarna si vreme rece.

În acest fel, pe hartă se poate observa că zona de vest a devenit o regiune înghețată, deși există și zone cu o climă mai plăcută și tropicală, unde se află El Santuario .

Fortnite The Rock și Spider-Man
Fortnite The Rock și Spider-Man

Cu toate acestea, unul dintre punctele frapante ale acestei tranșe vine din mâna lui Dwayne La Roca Johnson , renumitul actor de la Hollywood care vine în lumea Fortnite.

În plus, Spider-Man va avea propriul său spațiu la clădirea Daily Bugle acoperită cu pânză de păianjen. 

Fortnite Capitolul 3 – Sezonul 1 va include de asemenea noi arme  cum ar fi pușca de asalt Commando și vechiul MK7  precum și două modele de puști  un pistol-mitralieră și un pistol secundar

„Cu atât de multe peisaje și trasee emblematice, insula este un loc ideal pentru campare. Când găsești un cort , lansează-l pentru a te putea odihni și a-ti reface viata”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *