Cristina Neagu revine la națională

Cristina Neagu revine la națională –  Cristina Neagu nu va mai juca pentru echipa națională în 2021, dar are planuri mari pentru viitor. Revine în 2022 și vrea să ducă România la Jocurile Olimpice din 2024.

Cristina Neagu rămâne fermă pe poziție și nu va participa la nicio acțiune a echipei naționale în 2021. Chiar dacă asta ar include și absența de la Campionatul Mondial care va avea loc în luna decembrie, în Spania.

Handbalista celor de la CSM București spune că vrea să se recupereze după problemele medicale, dar promite că obiectivele sale în ceea ce privește echipa națională rămân cât se poate de serioase începând cu 2022.

Cristina Neagu a anunțat că nu merge la Campionatul Mondial din Spania, cu naționala României: “Am nevoie să mă recuperez, în special din punct de vedere fizic”
“Am mai spus că în acest an nu voi mai participa la nicio acţiune a echipei naţionale şi că mă voi întoarce în anul 2022. Am nevoie să mă recuperez, în special din punct de vedere fizic. Cu echipa naţională nu ne jucăm: mergem, nu mergem.

Am spus-o după calificările la Campionatul European că vreau să iau o pauză aşa că în acest an cu siguranţă nu voi participa la nicio acţiune a echipei naţionale. Îmi doresc în continuare să fac performanţă la echipa naţională, doar că am nevoie de o pauză fizic.

Le ţin pumnii fetelor şi îmi doresc din tot sufletul ca ele să facă meciuri bune şi să obţină performanţe cât mai bune. Îmi doresc foarte tare să mai merg la o ediţie a Jocurilor Olimpice şi cu siguranţă şi ultima şi probabil sfârşit de carieră”, a spus Neagu.

Cristina Neagu revine la națională

 

Sursa:fanatik.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *