Anamaria Prodan a câștigat procesul

Anamaria Prodan a câștigat procesul – asculta in format Audio.


Anamaria Prodan a câștigat procesul – Divorțul dintre cei doi, Anamaria Prodan în vârstă de 48 de ani și Laurențiu Reghecampf în vârstă de 46 de ani, tinde să se transforme într-un adevărat război. Chiar dacă la început cei doi au vrut să fie cât mai discreți și să nu ofere prea multe informații presei, iată că acum au început să iasă la suprafață noi detalii despre viața lor.

Toată lumea știe că în acest moment cei doi se află în plin proces de divorț. Laurențiu Reghecampf ia cerut Aneimaria „să nu mai aibă voie sa folosească informații, documente sau înscrisuri privind viața sa privată. Deasemenea, antrenorul Laurențiu Reghecampf cere să i se retragă soției sale dreptul de a folosi imagini sau înregistrări cu vocea sa.”

Laurențiu Reghecampf ia cerut Aneimaria

Așadar, luni 13 decembrie, Judecătoria Buftea a dat o prima soluție și a respins cererea înaintată de antrenorul Laurențiu Reghecampf, însă decizia poate fi atacată în termen de 5 zile de la comunicare. Și Anamaria a înaintat un proces împotriva soțului ei, Laurențiu Reghecampf, la doar câteva zile după ce acesta a apărut în presă alaturi de iubita lui Corina Caciuc, unde au făcut o primă ședință foto înainte de Crăciun.

Ana a ajuns la capătul răbdării și a luat aceasta decizie de a îl dă în judecată pe soțul său, deoarece fiul celor doi, Laurențiu ( 13 ani) , „trăiește o dramă”. ”Da, eu am depus o plângere la Parchet, dar pentru moment nu pot să declar altceva”, a spus Anamaria Prodan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *