Ana Maria a dat-o în judecată pe Corina Caciuc

Ana Maria a dat-o în judecată pe Corina Caciuc

Acum poti asculta stirea in format audio online.Ana Maria a dat-o în judecată pe Corina Caciuc
Scandalul dintre cei doi soți Reghecampf, Ana Maria și Laurențiu, continuă. După ce Ana Maria a câștigat un prim proces împotriva soțului ei Laurențiu Reghecampf, aceasta a dat-o în judecată și pe iubita lui Laurențiu, Corina Caciuc, care îi poartă în pântec copilul antrenorului. Ana Maria ia adus acuzații Corinei, după ce a aflat în direct de la soțul ei că prima înfățișare de divorț în instanță va avea loc pe 7 februarie 2022.

Agentul FIFA o acuza pe viitoarea mămică că îi poartă gențile și hainele de mii de euro. Antrenorul Craiovei este acuzat de impresară că a sustras bani și bunuri, sume care le-ar fi transferat din conturile familiei, în contul actualei iubite. Corina Caciuc a apărut în câteva imagini pe internet purtând o geanta neagra care ar aparține Aneimaria.

Așadar, amanta antrenorului va fi chemată la tribunal pentru a face dovada bunurilor care au apărut peste noapte în posesia ei. Aici intră genti, pantofi, bijuterii de mii de euro și nu numai. „Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Impresara vrea să își recupereze atât banii din conturi cât și bunurile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *